جستجو در مجله آرازیب

نتایج جستجو برای «رتینول یک درصد»

۲۲ مقاله پیدا شد در «ترکیبات و مواد مؤثره»

خواندن برچسب لوازم آرایشی؛ راهنمای INCI، تاریخ انقضا و نماد PAO

خواندن برچسب لوازم آرایشی؛ راهنمای INCI، تاریخ انقضا و نماد PAO

…درصد بالا لزوما بهتر نیست. برای نمونه، آزلائیک اسید ۱۰ درصد در محصولات ضدجوش و ضدلک رایج است، سالیسیلیک اسید معمولا ۰٫۵ تا ۲٪، رتینول حدود ۰٫۲۵ تا ۱٪ (که رتینول یک درصد در رده قوی‌تر است) و…

نیاسینامید چیست؟ خواص، طرز مصرف و ترکیب با سایر مواد

نیاسینامید چیست؟ خواص، طرز مصرف و ترکیب با سایر مواد

…توضیح می‌دهد؛ از تفاوت آن با نیاسین تا ترکیب با ویتامین سی، رتینول و آلفا آربوتین. خلاصه مقاله در یک نگاه نیاسینامید فرم آمیدی ویتامین B3 است و برخلاف نیاسین معمولا باعث گرگرفتگی پوست نمی‌شود. درصد…

ترکیب مواد مؤثره پوست؛ کدام‌ها را با هم استفاده نکنیم؟ (جدول کامل)

ترکیب مواد مؤثره پوست؛ کدام‌ها را با هم استفاده نکنیم؟ (جدول کامل)

…که در نیمه دوم فهرست قرار دارد معمولا غلظت کمی دارد. درصدهای بالاتر لزوما بهتر نیستند: نیاسینامید ۵ تا ۱۰ درصد برای بیشتر پوست‌ها مناسب است و رتینول کم‌غلظت را باید تدریجی شروع کرد. نحوه خواندن…

رتینول چیست؟ خواص، عوارض و نحوه استفاده برای مبتدی‌ها

رتینول چیست؟ خواص، عوارض و نحوه استفاده برای مبتدی‌ها

رتینول (Retinol) شکلی از ویتامین A است که در محصولات آرایشی برای کاهش خطوط ریز، صاف‌تر شدن بافت پوست، کنترل جوش و یکدست‌تر شدن رنگ پوست به کار می‌رود. پوست رتینول را در چند مرحله به رتینوئیک اسید…

آزلائیک اسید چیست؟ خواص برای جوش، قرمزی و لک پوست

آزلائیک اسید چیست؟ خواص برای جوش، قرمزی و لک پوست

…قرمزی و لک بعد از جوش مفید است. در محصولات آرایشی تا ۱۰ درصد رایج است؛ غلظت‌های بالاتر دارویی هستند. از یک شب در میان شروع کنید و به‌تدریج افزایش دهید. با نیاسینامید و هیالورونیک اسید سازگار است…

AHA و BHA چیست؟ فرق، کاربرد و نحوه استفاده درست

AHA و BHA چیست؟ فرق، کاربرد و نحوه استفاده درست

…اسیدها پیوند بین سلول‌های مرده را شل می‌کنند تا به‌آرامی و یکنواخت بریزند. به همین دلیل اسیدها در درصدهای درست ملایم‌تر و یکدست‌تر از اسکراب‌های درشت هستند، البته باید درست استفاده شوند. نکات کلیدی…

ویتامین سی برای پوست؛ خواص سرم ویتامین C و طرز استفاده

ویتامین سی برای پوست؛ خواص سرم ویتامین C و طرز استفاده

…تیره یا بدبو اکسید شده و باید کنار گذاشته شود. پوست حساس با یک روز در میان و درصد پایین شروع کند. ویتامین سی در مراقبت پوست چیست؟ ویتامین C یا اسید اسکوربیک (Ascorbic Acid) یک آنتی‌اکسیدان محلول در آب…

آلفا آربوتین چیست؟ کاربرد برای لک و مقایسه با کوجیک اسید

آلفا آربوتین چیست؟ کاربرد برای لک و مقایسه با کوجیک اسید

…می‌کنند. ترکیب همزمان چند ماده قوی: آربوتین + اسید قوی + رتینول در یک شب به سد پوستی آسیب می‌زند. قطع زودهنگام: بسیاری ۳ هفته استفاده می‌کنند و رها می‌کنند؛ زمان لازم نبوده است. انتخاب محصول بدون…

سالیسیلیک اسید چیست؟ خواص برای جوش و منافذ + طرز استفاده

سالیسیلیک اسید چیست؟ خواص برای جوش و منافذ + طرز استفاده

…راهنما می‌خوانید سالیسیلیک اسید برای چه چیزی خوب است، چند درصد آن مناسب پوست شماست، چطور آن را در روتین بگنجانید و با چه موادی ترکیب کنید. خلاصه مطالب سالیسیلیک اسید یک BHA چربی‌دوست است و داخل…

پانتنول چیست؟ خواص ویتامین B5 برای پوست و مو

پانتنول چیست؟ خواص ویتامین B5 برای پوست و مو

…مو می‌کاهد. هرچه درصد بالاتر، اثر بهتر. بالاتر از حدود ۵ درصد فایدهٔ چندانی ندارد؛ نوع فرمول و ترکیب با سایر مواد مهم‌تر است. پانتنول جایگزین کرم است. پانتنول رطوبت‌گیر است؛ برای نگه‌داشتن آن به یک…