
AHA و BHA چیست؟ فرق، کاربرد و نحوه استفاده درست
AHA و BHA چیست؟ AHA و BHA چیست؟ این دو گروه اسید لایهبردار شیمیایی هستند: AHA (آلفاهیدروکسیاسید) در آب حل میشود و روی سطح پوست کار میکند، در حالی که BHA (بتاهیدروکسیاسید، یعنی سالیسیلیک اسید) در…
دستهبندیهای مجله
جستجو در مجله آرازیب
۱۴ مقاله پیدا شد در «ترکیبات و مواد مؤثره»
فیلتر و مرتبسازی

AHA و BHA چیست؟ AHA و BHA چیست؟ این دو گروه اسید لایهبردار شیمیایی هستند: AHA (آلفاهیدروکسیاسید) در آب حل میشود و روی سطح پوست کار میکند، در حالی که BHA (بتاهیدروکسیاسید، یعنی سالیسیلیک اسید) در…

سالیسیلیک اسید چیست؟ سالیسیلیک اسید یک بتا هیدروکسی اسید (BHA) محلول در چربی است که برخلاف اسیدهای محلول در آب، میتواند وارد منافذ پوست شود و چربی و سلولهای مرده انباشتهشده در آنها را پاک کند. به…

…اسید و نیاسینامید چه کاری انجام میدهند؟ سالیسیلیک اسید چیست؟ سالیسیلیک اسید یک بتاهیدروکسیاسید (BHA) است و برخلاف اسیدهای محلول در آب، در چربی حل میشود. به همین دلیل میتواند از لایهٔ چربی روی…

…و کدری پوست به کار میرود. اگر دنبال شویندهای هستید که BHA را بهصورت ملایم وارد روتین کند، شوینده روزانه سالیسیلیک اسید COSRX گزینهای مناسب است؛ ماده فعال آن را در سالیسیلیک اسید چیست بشناسید…

گلیکولیک اسید چیست؟ گلیکولیک اسید (Glycolic Acid) یک آلفا هیدروکسی اسید (AHA) با کوچکترین مولکول در این خانواده است که از نیشکر به دست میآید و با شل کردن پیوند سلولهای مرده سطح پوست، به درخشش پوست…

آزلائیک اسید چیست؟ آزلائیک اسید یک اسید دیکربوکسیلیک طبیعی است که در غلاتی مثل جو و گندم یافت میشود و اثر ضدالتهاب، ضدباکتری و کاهشدهندهٔ رنگدانه دارد. به همین دلیل برای جوش التهابی، قرمزی پوست…

…میدهد. اگر هنوز با این ماده آشنا نیستید، هیالورونیک اسید چیست را ببینید. چه موادی را در کنار پپتید نزنیم؟ پپتید مس با ویتامین C قوی (لایهبرداری و اکسید شدن) و اسیدهای قوی AHA و BHA همزمان خوب کار…

آلفا آربوتین چیست؟ آلفا آربوتین (Alpha-Arbutin) ترکیبی روشنکننده است که با مهار آنزیم تیروزیناز، تولید رنگدانه ملانین را کم میکند و به کمرنگ شدن لکهای آفتابی، جای جوش و تیرگیهای سطحی کمک میکند…

سرامید چیست؟ سرامیدها چربیهای طبیعی (لیپیدهای) لایه بیرونی پوستاند که حدود نیمی از ملات بین سلولهای سطحی را میسازند و مانع فرار آب و ورود عوامل تحریککننده میشوند. اگر پوستتان خشک، پوستهپوسته یا…

سنتلا چیست؟ سنتلا آسیاتیکا (Centella Asiatica) که به آن گوتوکولا و در محصولات آرایشی «سیکا» (CICA) هم میگویند، گیاهی دارویی از شرق آسیاست که ترکیبات فعالش مثل مادکاسوزید و آسیاتیکوزید به آرام شدن…

هیالورونیک اسید چیست؟ هیالورونیک اسید قندی طبیعی (گلیکوزآمینوگلیکان) است که در بافت پوست، مفاصل و چشم وجود دارد و میتواند چندین برابر وزن خود آب جذب و نگهداری کند. در مراقبت پوست، این ماده با…

…را حبس کنید. دربارهی این ماده بیشتر در هیالورونیک اسید چیست بخوانید. تونر گلیکولیک اسید ۷٪ و پیلینگ AHA و BHA تونر اوردینری Glycolic Acid 7% لایهبردار AHA است که در دفعات کم، بافت را صاف و پوست…