
AHA و BHA چیست؟ فرق، کاربرد و نحوه استفاده درست
AHA و BHA چیست؟ AHA و BHA چیست؟ این دو گروه اسید لایهبردار شیمیایی هستند: AHA (آلفاهیدروکسیاسید) در آب حل میشود و روی سطح پوست کار میکند، در حالی که BHA (بتاهیدروکسیاسید، یعنی سالیسیلیک اسید) در…
دستهبندیهای مجله
جستجو در مجله آرازیب
۱۸ مقاله پیدا شد
فیلتر و مرتبسازی

AHA و BHA چیست؟ AHA و BHA چیست؟ این دو گروه اسید لایهبردار شیمیایی هستند: AHA (آلفاهیدروکسیاسید) در آب حل میشود و روی سطح پوست کار میکند، در حالی که BHA (بتاهیدروکسیاسید، یعنی سالیسیلیک اسید) در…

گلیکولیک اسید چیست؟ گلیکولیک اسید (Glycolic Acid) یک آلفا هیدروکسی اسید (AHA) با کوچکترین مولکول در این خانواده است که از نیشکر به دست میآید و با شل کردن پیوند سلولهای مرده سطح پوست، به درخشش پوست…

…اگر دربارهٔ تفاوت این دو گروه کنجکاو هستید، راهنمای AHA و BHA چیست را بخوانید. سالیسیلیک اسید سه کار اصلی انجام میدهد: پیوند بین سلولهای مرده را شل میکند تا ریزش طبیعی راحتتر شود، چربی و…

پرایمر چیست؟ پرایمر یک لایه واسط بین پوست و آرایش است که بافت پوست را صافتر میکند، منافذ و خطوط ریز را کمتر نشان میدهد و باعث میشود کرم پودر یکدستتر و ماندگارتر روی صورت بنشیند. پرایمر بعد از…

…میدهد. اگر هنوز با این ماده آشنا نیستید، هیالورونیک اسید چیست را ببینید. چه موادی را در کنار پپتید نزنیم؟ پپتید مس با ویتامین C قوی (لایهبرداری و اکسید شدن) و اسیدهای قوی AHA و BHA همزمان خوب کار…

آلفا آربوتین چیست؟ آلفا آربوتین (Alpha-Arbutin) ترکیبی روشنکننده است که با مهار آنزیم تیروزیناز، تولید رنگدانه ملانین را کم میکند و به کمرنگ شدن لکهای آفتابی، جای جوش و تیرگیهای سطحی کمک میکند…

سرامید چیست؟ سرامیدها چربیهای طبیعی (لیپیدهای) لایه بیرونی پوستاند که حدود نیمی از ملات بین سلولهای سطحی را میسازند و مانع فرار آب و ورود عوامل تحریککننده میشوند. اگر پوستتان خشک، پوستهپوسته یا…

سنتلا چیست؟ سنتلا آسیاتیکا (Centella Asiatica) که به آن گوتوکولا و در محصولات آرایشی «سیکا» (CICA) هم میگویند، گیاهی دارویی از شرق آسیاست که ترکیبات فعالش مثل مادکاسوزید و آسیاتیکوزید به آرام شدن…

هیالورونیک اسید چیست؟ هیالورونیک اسید قندی طبیعی (گلیکوزآمینوگلیکان) است که در بافت پوست، مفاصل و چشم وجود دارد و میتواند چندین برابر وزن خود آب جذب و نگهداری کند. در مراقبت پوست، این ماده با…

آزلائیک اسید چیست؟ آزلائیک اسید یک اسید دیکربوکسیلیک طبیعی است که در غلاتی مثل جو و گندم یافت میشود و اثر ضدالتهاب، ضدباکتری و کاهشدهندهٔ رنگدانه دارد. به همین دلیل برای جوش التهابی، قرمزی پوست…

…را حبس کنید. دربارهی این ماده بیشتر در هیالورونیک اسید چیست بخوانید. تونر گلیکولیک اسید ۷٪ و پیلینگ AHA و BHA تونر اوردینری Glycolic Acid 7% لایهبردار AHA است که در دفعات کم، بافت را صاف و پوست…

…روشهای کلینیکی باید به متخصص مراجعه کرد. منافذ باز پوست چیست؟ هر منفذ، دهانهٔ یک فولیکول مو است و غدهٔ چربی (سباسه) به آن متصل است. وظیفهٔ منفذ، خارج کردن چربی طبیعی پوست است. در بینی و گونهها…