جستجو در مجله آرازیب

نتایج جستجو برای «bha چیست»

۱۸ مقاله پیدا شد

سالیسیلیک اسید چیست؟ خواص برای جوش و منافذ + طرز استفاده

سالیسیلیک اسید چیست؟ خواص برای جوش و منافذ + طرز استفاده

سالیسیلیک اسید چیست؟ سالیسیلیک اسید یک بتا هیدروکسی اسید (BHA) محلول در چربی است که برخلاف اسیدهای محلول در آب، می‌تواند وارد منافذ پوست شود و چربی و سلول‌های مرده انباشته‌شده در آن‌ها را پاک کند. به…

سالیسیلیک اسید یا نیاسینامید؟ کدام برای پوست شما بهتر است

سالیسیلیک اسید یا نیاسینامید؟ کدام برای پوست شما بهتر است

…اسید و نیاسینامید چه کاری انجام می‌دهند؟ سالیسیلیک اسید چیست؟ سالیسیلیک اسید یک بتاهیدروکسی‌اسید (BHA) است و برخلاف اسیدهای محلول در آب، در چربی حل می‌شود. به همین دلیل می‌تواند از لایهٔ چربی روی…

کوزارکس خوب است؟ معرفی برند COSRX و پرفروش‌ترین محصولاتش

کوزارکس خوب است؟ معرفی برند COSRX و پرفروش‌ترین محصولاتش

…و کدری پوست به کار می‌رود. اگر دنبال شوینده‌ای هستید که BHA را به‌صورت ملایم وارد روتین کند، شوینده روزانه سالیسیلیک اسید COSRX گزینه‌ای مناسب است؛ ماده فعال آن را در سالیسیلیک اسید چیست بشناسید…

گلیکولیک اسید چیست؟ خواص برای صورت و زیر بغل + طرز مصرف

گلیکولیک اسید چیست؟ خواص برای صورت و زیر بغل + طرز مصرف

گلیکولیک اسید چیست؟ گلیکولیک اسید (Glycolic Acid) یک آلفا هیدروکسی اسید (AHA) با کوچک‌ترین مولکول در این خانواده است که از نیشکر به دست می‌آید و با شل کردن پیوند سلول‌های مرده سطح پوست، به درخشش پوست…

پوست مختلط چیست؟ نشانه‌ها و روتین مراقبت پوست مختلط

پوست مختلط چیست؟ نشانه‌ها و روتین مراقبت پوست مختلط

…ملایم و سبک به‌علاوهٔ توجه جداگانه به هر ناحیه. پوست مختلط چیست و چطور آن را تشخیص دهیم؟ در این راهنما علائم، تفاوت مختلط رو به چرب و رو به خشک، روتین صبح و شب، مراقبت ناحیه‌ای، انتخاب آبرسان و…

آزلائیک اسید چیست؟ خواص برای جوش، قرمزی و لک پوست

آزلائیک اسید چیست؟ خواص برای جوش، قرمزی و لک پوست

آزلائیک اسید چیست؟ آزلائیک اسید یک اسید دی‌کربوکسیلیک طبیعی است که در غلاتی مثل جو و گندم یافت می‌شود و اثر ضدالتهاب، ضدباکتری و کاهش‌دهندهٔ رنگدانه دارد. به همین دلیل برای جوش التهابی، قرمزی پوست…

پپتید چیست؟ خواص پپتید و کلاژن برای پوست

پپتید چیست؟ خواص پپتید و کلاژن برای پوست

…می‌دهد. اگر هنوز با این ماده آشنا نیستید، هیالورونیک اسید چیست را ببینید. چه موادی را در کنار پپتید نزنیم؟ پپتید مس با ویتامین C قوی (لایه‌برداری و اکسید شدن) و اسیدهای قوی AHA و BHA هم‌زمان خوب کار…

آلفا آربوتین چیست؟ کاربرد برای لک و مقایسه با کوجیک اسید

آلفا آربوتین چیست؟ کاربرد برای لک و مقایسه با کوجیک اسید

آلفا آربوتین چیست؟ آلفا آربوتین (Alpha-Arbutin) ترکیبی روشن‌کننده است که با مهار آنزیم تیروزیناز، تولید رنگدانه ملانین را کم می‌کند و به کمرنگ شدن لک‌های آفتابی، جای جوش و تیرگی‌های سطحی کمک می‌کند…

سرامید چیست؟ نقش آن در ترمیم پوست خشک و حساس

سرامید چیست؟ نقش آن در ترمیم پوست خشک و حساس

سرامید چیست؟ سرامیدها چربی‌های طبیعی (لیپیدهای) لایه بیرونی پوست‌اند که حدود نیمی از ملات بین سلول‌های سطحی را می‌سازند و مانع فرار آب و ورود عوامل تحریک‌کننده می‌شوند. اگر پوستتان خشک، پوسته‌پوسته یا…

سنتلا چیست؟ خواص سیکا برای پوست + معرفی محصولات سنتلا

سنتلا چیست؟ خواص سیکا برای پوست + معرفی محصولات سنتلا

سنتلا چیست؟ سنتلا آسیاتیکا (Centella Asiatica) که به آن گوتوکولا و در محصولات آرایشی «سیکا» (CICA) هم می‌گویند، گیاهی دارویی از شرق آسیاست که ترکیبات فعالش مثل مادکاسوزید و آسیاتیکوزید به آرام شدن…